Bestelproces

Hoe werkt het en wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bamboehanddoeken bestellen is erg eenvoudig. De handdoeken staan overzichtelijk per categorie vermeld. Kies een categorie en kies uw handdoek(en). Klik op bestellen als u de handdoek wilt kopen. Hier kunt u het aantal ook nog aanpassen. U kunt verder winkelen of de bestelling afronden om te betalen met de knoppen onderaan.

Vergeet niet de betaalwijze te kiezen:

Vooraf overmaken op:
Bankrekeningnummer NL27INGB0005528631

Ten name van de Bouwrealist te Assen ovv het ordernummer. Bamboehanddoeken.nl is een webwinkel van deze onderneming. Wanneer de betaling binnen is (dit duurt vaak 1-2 dagen) sturen we de bestelling direct naar u toe. U ontvangt deze gegevens ook in de bevestigingsmail die u na afronding van de bestelling van ons ontvangt.

Betalen met Ideal
Betaal nu snel en makkelijk met Ideal via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. U kunt gebruik maken van Ideal wanneer u bij Rabobank, ABN Amro, ING, Fortis of SNS bankiert. IDEAL betalingen komen direct bij ons binnen. U heeft uw bestelling dan ook het snelst in huis.

Hebt u een kortingscode vul die dan ook in op de plek: Kortingscode.

U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Wij doen ons best om uw bestelling z.s.m. bij u te laten bezorgen, ons streven is 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Aanbieding

Badhanddoek Sensios 65x120 € 9,95 € 4,95
© 2011 - 2018 bamboehanddoeken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel